ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Θέλουμε να παίζουμε καλά μπροστά στο κοινό μας"

Ρομπέρτο: "Θέλουμε να παίζουμε καλά μπροστά στο κοινό μας"
INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο παραδέχτηκε πως υπήρχε άγχος στους παίκτες του Ολυμπιακού στο πρώτο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο ενώ δήλωσε ανυπόμονος για να ζήσει την ατμόσφαιρα του "Καραϊσκάκης" στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":

Ποια είναι η άποψή σου για την εξέλιξη του αγώνα με τον Ατρόμητο;

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη στο γήπεδό μας, με τους οπαδούς μας, αλλά και τους ανθρώπους μας κοντά. Δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε την ανατροπή και πετύχαμε το στόχο μας".

Πόσο σας επηρέασε ο παράγοντας άγχος, λόγω της πρεμιέρας στην έδρα σας;

"Η αλήθεια είναι ότι είχαμε άγχος, ακριβώς επειδή ήταν το πρώτο ματς εδώ. Θέλουμε να παίζουμε καλά μπροστά στο κοινό μας κι αυτό φέρνει άγχος. Δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά ευτυχώς αντιδράσαμε σωστά κι… άμεσα, κι αυτό έφερε τη νίκη. Ελπίζω και στο επόμενο ματς να συνεχίσουμε με νίκη, καθώς είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εδώ".

Πώς σου φάνηκε η "ατμόσφαιρα" στο γήπεδο;

"Στην παρουσίασή μου είχα πάρει μια… γεύση, αλλά στο πρωτάθλημα είναι διαφορετικά, το… κατάλαβα (χαμογελάει) αυτό τη Δευτέρα! Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα στο Champions League, το "Καραϊσκάκη" είναι το καλύτερο γήπεδο για να παίζεις. Οι οπαδοί μας είναι πολύ σημαντικοί για μας κι ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ