ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο και Μ. Τόρες στην κορυφαία 11άδα του Eurosport

Ρομπέρτο και Μ. Τόρες στην κορυφαία 11άδα του Eurosport

Στην καλύτερη ενδεκάδα των Ισπανών που αγωνίζονται εκτός Πριμέρα Ντιβισιόν για τη βδομάδα που ολοκληρώθηκε, συμπεριέλαβε τους Ρομπέρτο και Μ. Τόρες το Eurosport. Διαβάστε την αναφορά για τους 2 άσους του Ολυμπιακού.

"Την εστία της ομάδας των ξενιτεμένων Ισπανών την υπερασπίζεται για μία ακόμα εβδομάδα ο Ρομπέρτο, ο οποίος αποδεικνύεται ο γκολκίπερ με την καλύτερη απόδοση σε όλη την ελληνική Σούπερ Λίγκα αλλά και ένας από τους πλέον διακεκριμένους σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων.

Αυτή την Κυριακή κράτησε για μία ακόμα φορά απαραβίαστη την εστία του κόντρα στον Εργοτέλη", αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα για τον 27χρονο Ισπανό γκολκίπερ, ενώ για τον Μιγκέλ Τόρες που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στους Κρητικούς, το Eurosport υπογραμμίζει:

"Ο δεξιός μπακ, ο οποίος αναδείχτηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης και ο οποίος έχει παίξει στη Χετάφε, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Η δουλειά του στο αμυντικό κομμάτι ήταν εξαιρετική σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0".

Πέρα από τους δύο παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, η ιστοσελίδα επιλέγει για την ιδανική της ενδεκάδα με τους Ισπανούς που αγωνίζονται εκτός συνόρων τους: Ινιάσι (Λέστερ), Λούνα (Άστον Βίλα), Ντεουλοφέου (Έβερτον), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν), Αρτέτα (Άρσεναλ), Χουράδο (Σπαρτάκ Μόσχας), Νεγρέδο (Μάντσεστερ Σίτι), Γιορέντε (Γιουβέντους), Μορένο (Μπενφίκα).

Όσον αφορά στην άκρη του πάγκου, το Eurosport τοποθέτησε τον άλλοτε βοηθό του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης και νυν τεχνικό της Μίντλεσμπρο, Αΐτορ Καράνκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ