ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Η εμφάνιση που κάναμε δεν μας ικανοποιεί"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αισιόδοξος για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ ο Ρέτσος, που παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση των Πειραιωτών στο ματς του Φαλήρου δεν ήταν η επιθυμητή. Τι δήλωσε ο Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Οσμάνλσιπορ στο Φάληρο και θα ψάξει την πρόκριση στη ρεβάνς της Άγκυρας (23/2, 18:00).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Ρέτσος παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση των Πειραιωτών στο ματς του Φαλήρου δεν ήταν η επιθυμητή, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Εάν το 0-0 ικανοποιεί τον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία:

Η εμφάνιση που κάναμε δεν μας ικανοποιεί. Εμείς πηγαίναμε για τη νίκη και δείξαμε ότι αξίζαμε να νικήσουμε. Κάναμε αρκετές φάσεις, από εκεί και πέρα όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Είναι όμως ένα καλό αποτέλεσμα, δεν δεχθήκαμε γκολ και νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό και από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την ΑΕΚ και είναι σημαντικό και να ήμαστε έτοιμοι για την ρεβάνς.

-Για το πώς αλλάζει το 0-0 τα δεδομένα ενόψει της ρεβάνς:

Ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν στη ρεβάνς, αλλά πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Όμως, είναι μια ποιοτική ομάδα από τη μέση και μπροστά, είναι πολύ καλή στο επιθετικό transition. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί και εμείς από την πλευρά μας να ήμαστε έτοιμοι για τα επόμενα ματς.

-Εάν ο Ολυμπιακός πρέπει να δουλέψει περισσότερο στον τομέα της αποτελεσματικότητας:

Πιστεύω ότι κάθε ομάδα έχει κάποιες ατέλειες, αλλά δεν κοιτάμε μόνο την αποτελεσματικότητα, κοιτάμε και την συνολική εικόνα. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, το γκολ δεν ήρθε, συμβαίνουν όμως αυτά, αλλά από εκεί και πέρα εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε σ’ αυτό το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε. Φυσικά κάθε φορά κοιτάμε τις ατέλειές μας και τις δουλεύουμε στην προπόνηση, θα ξαναδούμε το ματς με ηρεμία όλη η ομάδα αύριο και τις επόμενες ημέρες και θα κρίνουμε ποια ήταν τα λάθη μας.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: "ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Οσμάνλισπορ:

-Το σχόλιό του για το ματς:

Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι και ήμασταν έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, βέβαια, δεν ήμασταν πάλι αποτελεσματικοί και αυτό τις επόμενες ημέρες θα το δουλέψουμε σίγουρα. Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι και σίγουρα από αύριο θα κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής που είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για εμάς. Στη συνέχεια για την ρεβάνς του σημερινού αγώνα θα δούμε τα λάθη μας, θα δούμε τι έφταιξε, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα ήμαστε πιστεύω έτοιμοι.

-Εάν η Οσμάνλισπορ είναι μία ομάδα που μπορεί ο Ολυμπιακός να νικήσει και να προκριθεί:

Δεν θα το κρίνω εγώ, θα το κρίνει ο προπονητής και όλο το τεχνικό επιτελείο. Σίγουρα πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες, αλλά χρειάζεται συγκέντρωση 100% και πιστεύω πως θα έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

-Για το γεγονός ότι πλέον ο ίδιος, όπως και οι Μανθάτης και Ρέτσος, αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας:

Κοιτάξτε, εμείς από τη στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα μπούμε σ’ ένα τέτοιο ματς, ανυπομονούμε να παίξουμε αυτό το ματς, γιατί το περιμέναμε χρόνια. Είναι κάτι απίστευτο για εμάς το να μπαίνουμε σ’ ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και ο κόσμος να φωνάζει και εμείς να ήμαστε εκεί. Από εκεί και πέρα πώς να μην δώσουμε το 100% και πιστεύω ότι δεν υπάρχει άγχος και το άγχος είναι δημιουργικό, αφού ανυπομονούμε να παίζουμε σε τέτοια ματς.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ