ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρεπό και ευχές

Ρεπό και ευχές
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την Κυριακή του Πάσχα (12/4), πριν μπουν ξανά σε ρυθμό προπονήσεων ενόψει Πανθρακικού (15/4). Ευχές από την ΠΑΕ.

"Γεμάτη" ήταν η Μεγάλη Εβδομάδα για τους Πειραιώτες, καθώς την Τετάρτη (8/4) αντιμετώπισαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασαν από τη Ριζούπολη με το υπέρ τους 3-0.

Ακολούθησε το ρεπό της Πέμπτης (9/4), ωστόσο Παρασκευή (10/4) και Σάββατο (11/4), οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν κανονικά το παρών στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ακολουθώντας το προπονητικό πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο προπονητής με τους συνεργάτες του.

Ο Βίτορ Περέιρα, που την Παρασκευή βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε ζωντανά τον Ολυμπιακό να επικρατεί της Νίζνι για το Top-16 της Euroleague, αποφάσισε να αφήσει μονάχα μια ημέρα ελεύθερους τους παίκτες του.

Την Κυριακή του Πάσχα (12/4) λοιπόν οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ένα γεμάτο 24ωρο, ενδεχομένως να βρεθούν κοντά σε αγαπημένα τους πρόσωπα και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει των τελευταίων αγώνων της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Από την Δευτέρα (13/4) πάντως οι Πειραιώτες θα μπουν ξανά σε ρυθμό προπονήσεων αφού την Τετάρτη (15/4) είναι προγραμματισμένη η εξ αναβολής αναμέτρηση της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό, η οποία έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας καθώς οι γηπεδούχοι "καίγονται" για βαθμούς στην προσπάθεια τους για παραμονή στην Super League.

Ο Κώστας Μήτρογλου που είχε ένα σημαντικό διάστημα απουσίας εσχάτως, αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ και ο Τζίμι Ντουρμάζ δείχνει να διαψεύδει τις αρχικές εκτιμήσεις απουσίας του από τα γήπεδα.

Ο Σουηδός διεθνής κυνηγός δείχνει διαρκώς σημάδια ουσιαστικής βελτίωσης της κατάστασης του και δεν αποκλείεται στο τέλος Απριλίου να είναι σε θέση να πάρει λεπτά συμμετοχής σε επίσημο ματς.

Αυτές τις μέρες οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε σημαντικό βαθμό τις βλέψεις τους σε θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, σε μεταγραφικό επίπεδο και όχι μόνο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στους απανταχού φίλους της ομάδας:

"Υγεία, ευτυχία και "ερυθρόλευκες" ευχές σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο!", ήταν το μήνυμα των Πειραιωτών για τον εορτασμό της ημέρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ