ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ψήνουν" τον Πισάρο για τον Ολυμπιακό

"Ψήνουν" τον Πισάρο για τον Ολυμπιακό

Ιταλοί μάνατζερ έχουν πλησιάσει τον Νταβίντ Πισάρο για να τον "ψήσουν" να έρθει στην Ελλάδα. Ποια τα δεδομένα για τον Χιλιανό, ποιος είχε χαλάσει πέρσι την μεταγραφή.

Οι μάνατζερ γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα κινηθεί για αντι-Ιμπαγάσα καθώς ο Αργεντινός ακόμα και αν μείνει στο Λιμάνι, δεν θα υπολογίζεται ως το βασικό γρανάζι της μεσαίας γραμμής αλλά ως μία πολύτιμη εναλλακτική λύση.

Έτσι σιγά-σιγά προσπαθούν να βρουν την άκρη για να προτείνουν στους Πειραιώτες μεγάλα ονόματα για την συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα μάλιστα με τον "Γαύρο", Ιταλοί μάνατζερ έχον πλησιάσει ανεπίσημα τον Νταβίντ Πισάρο για να τον "ψήσουν" στην ιδέα να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων".

Ο Χιλιανός μέσος ανήκει στη Ρόμα αλλά φαίνεται να μην υπολογίζεται καθώς την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παραχωρήθηκε δανεικός στη Σίτι. Στο Μάντσεστερ όμως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαντσίνι καθώς έχει χρησιμοποιηθεί πέντε φορές στο πρωτάθλημα, με μόλις μία από αυτές να ξεκινάει βασικός.

Έτσι το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στη Ρόμα όπου έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Αν εξακολουθήσουν στην ιταλική ομάδα να μην τον υπολογίζουν, τότε λογικά θα φροντίσουν να τον πουλήσουν ώστε να μην φύγει το 2013 χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ.

Κάπου εκεί λοιπόν οι Ιταλοί μάνατζερ- που προφανώς γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη Ρόμα- έχουν αρχίσει να "ψήνουν" τον Πισάρο για να έρθει στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε η ελληνική ομάδα δεν είναι ξένη για τον Χιλιανό καθώς πέρσι το καλοκαίρι οι "ερυθρόλευκοι"΄είχαν ενδιαφερθεί σοβαρά για τον παίκτη. Ο ίδιος αρχικά δεν ήταν "ζεστός", ωστόσο το "όχι" το είπε ο Εντουάρντο Μαθία.

Ο τότε τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο της μεταγραφής επικαλούμενος το υψηλό κόστος αλλά και τον δύσκολο χαρακτήρα του Πισάρο. Ήταν και η εποχή που ο λόγος του είχε ακόμα κάποιο ...βάρος και το θέμα κάπου εκεί τελείωσε.

Τώρα βέβαια όλα είναι διαφορετικά, ωστόσο αν τελικά υπάρξει ξανά θέμα με τον Πισάρο, αυτό θα εξαρτηθεί και από τη γνώμη είτε του Ερνέστο Βαλβέρδε είτε του νέου προπονητή σε περίπτωση που φύγει ο Ισπανός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ