ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη συγκέντρωση για την νέα σεζόν

Πρώτη συγκέντρωση για την νέα σεζόν

Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν το Σάββατο (5/7) οι παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Αιματολογικές εξετάσεις, αεροβικά και ισοκινητικά τεστ για το πρώτο γκρουπ, προπόνηση για το δεύτερο.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το Σάββατο (5/7), με την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Οι "ερυθρόλευκοι" χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο ξεκίνησε με αιματολογικές εξετάσεις στο Metropolitan.

Στην συνέχεια περίμεναν αεροβικά και ισοκινητικά τεστ, ενώ το δεύτερο γκρουπ προπονήθηκε κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Την Κυριακή (6/7) θα γίνει τράμπα στα δύο γκρουπ. Θα περάσουν από εξετάσεις όσο δεν το έκαναν το Σάββατο και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το πρωί στις 09:00 αλλά και το απόγευμα στις 18:00.

Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Στην πρώτη συγκέντρωση των "ερυθρολεύκων" έδωσε το παρών και ο Θανάσης Παπάζογλου, η απόκτηση του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ