ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωρά του Τόρες, επαφές για Σισοκό

Προχωρά του Τόρες, επαφές για Σισοκό

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μιγκέλ Τόρες στον Ολυμπιακό. Η παρουσία του Μίνο Ραϊόλα στην Ελλάδα για τον Ζε Εντουάρντο συνδέεται και με... Σισοκό.

Σε ρυθμούς Λίβερπουλ κινούνται απόψε στον Ολυμπιακό ο οποίος αντιμετωπίζει στο θρυλικό Άνφιλντ την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ σε ένα σπουδαίο φιλικό που γίνεται προς τιμήν του Βρετανού άσου (03/08, 14:45).

Ωστόσο στο μυαλό των ανθρώπων του παραμένει πάντα η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με τις μεταγραφικές εξελίξεις να "τρέχουν" τόσο για την ενίσχυση στην άμυνα όσο και στη θέση του "κόφτη".

Τα δημοσιεύματα του Τύπου του Σαββάτου αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Μιγκέλ Τόρες μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο εκλεκτός του Μίτσελ για την ενίσχυση της άμυνας αναμένεται σύντομα να φορέσει τα ''ερυθρόλευκα''.

Η Χετάφε αξιώνει περίπου 700.000 ευρώ, ωστόσο αναμένεται να πέσει καθώς ο 27άχρονος αμυντικός μένει ελεύθερος του χρόνου. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και γι' αυτό ο Μίτσελ φέρεται να τον προτιμά από τον Τζαβέλλα που ακούγεται για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το σπουδαίο φιλικό με την Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα η μεταγραφή του Ζε Εντουάρντο στον ΟΦΗ, ίσως να φέρει και τον Μίνο Ραϊόλα στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση του δανεισμού από την Πάρμα. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ ωστόσο έχει και τα δικαιώματα του Σισοκό.

Η παρουσία λοιπόν του διάσημου μάνατζερ στη χώρα μας φουντώνει τα σενάρια για επαφές με τον Ολυμπιακό. Για την ώρα όμως τα λεφτά που αξιώνει είναι απλησίαστα (2.000.000 ευρώ το χρόνο καθαρά συν 1.000.000 ο ίδιος ως μπόνους μεταγραφής).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ