ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβα Super League και "σεντονιού" με Φενέρ

Πρόβα Super League και "σεντονιού" με Φενέρ

Ένα πολύ δυνατό φιλικό αγώνα δίνει απόψε το βράδυ (21:30, live στο Sport24.gr) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη (VIDEOS).

Σε οκτώ ημέρες ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και φυσικά θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων του.

Βέβαια, δεν αργεί πάρα πολύ και το Champions League, με τους Πειραιώτες να θέλουν να είναι πανέτοιμοι, γι' αυτό και τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας είναι υποχρεωτικά αυτή την περίοδο. Όπως το αποψινό με την Φενέρμπαχτσε στο "Σουκρού Σαράτσογλου" ( 21:30, Live στο Sport24.gr).

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Τουρκία στην έδρα της, σε ένα ματς "κρας τεστ" πριν τα επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ένας αγώνας κόντρα σε έναν αντίπαλο με δυνατά ονόματα και εξαιρετική δυναμική.

Ντιέγκο, Άλβες, Σο, Γουεμπό, Κάουτ, Μεϊρέλες, Εμενίκε, Βολκάν και Εμρέ είναι ορισμένα από τα ονόματα του ρόστερ της Φενέρ, η οποία ξεκινάει φιλόδοξα και με προσδοκίες την φετινή σεζόν.

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό, θα λείπουν παίκτες όπως οι Ντομίνγκες, Μανιάτης, Σιόβας και Μανωλάς, με τους Αβραάμ και Αμπιντάλ να αποτελούν το δίδυμο στα στόπερ μπροστά από τον Ρομπέρτο. Στα άκρα θα γίνει μάχη, καθώς Σαλίνο και Ελαμπντελαουί διεκδικούν μια θέση για τα δεξιά, ενώ το ίδιο ισχύει στα αριστερά με Μαζουακού και Χολέμπας.

Τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Αφελάι στο αποψινό φιλικό, ενώ ένας εκ των Σαβιόλα και Διαμαντάκου θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, εκτός αν προτιμηθεί ο Έλληνας φορ μπροστά και ο Αργεντινός πίσω του, με τον Ντοσεβί στα δεξιά και τον Φουστέρ στα αριστερά, ενώ ο Εντινγκά αναμένεται να ξεκινήσει στα χαφ, με τους Σάμαρη και Κασάμι ως εσωτερικούς μέσους.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

Οι μάχες με την Γαλατάσαραϊ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγάλη προϊστορία με ομάδες της Τουρκίας σε ευρωπαϊκά ματς, έχοντας αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ την σεζόν 2003-04 στους ομίλους του Champions League, νικώντας 3-0 στη Ριζούπολη και χάνοντας -άδικα βάσει των ευκαιριών- με 1-0 στην Πόλη. Στις 23 Οκτωβρίου του 2008 έχασε στο "Αλί Σαμί Γεν" με 1-0 και έχει και ένα φιλικό το 2011, όπου επικράτησε με 1-0 στο Καραϊσκάκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ