ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτιμούν Σερίφ Τιρασπόλ στον Ολυμπιακό

Προτιμούν Σερίφ Τιρασπόλ στον Ολυμπιακό

Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στις 2/8 στο Μπερ Σεβά είναι οικείες στην Χάποελ και... εχθρικές για τους "ερυθρόλευκους". Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο Τιρασπόλ για να δει τη ρεβάνς (19/7, 20.00).

Πριν από έξι καλοκαίρια όσοι είχαν βρεθεί στο Τελ Αβίβ για τον περιβόητο αγώνα με την Μακάμπι και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League, είχαν νιώσει στο πετσί τους τι πάει να πει καλοκαιρινό Ισραήλ.

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσες. Κάθε λίγο και λιγάκι ο ρέφερι σταματούσε τον αγώνα και έδινε εντολή στους ποδοσφαιριστές να πάνε στους πάγκους να δροσιστούν. Φυσικά, δεν αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός λόγω ζέστης και των υψηλών ποσοστών υγρασίας. Όμως έπαιξε και αυτός ο παράγοντας εν μέρει τον δικό του ρόλο.

Απόψε (19/7, 20.00) είναι η ρεβάνς στο Τιρασπόλ ανάμεσα στη Σερίφ και την Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι Ισραηλινοί έχουν ένα προβάδισμα, καθώς είχαν κερδίσει 3-2 με τρία πέναλτι στο "σπίτι" τους (σημάδεψαν σωστά τις δύο φορές από την "άσπρη βούλα"). Η δε Σερίφ σαν να έδειξε πιο ομάδα στον πρώτο τους αγώνα.

Το βράδυ θα βρίσκεται άνθρωπος του Ολυμπιακού στη Μολδαβία για να πάρει μία γεύση. Χθες (18/7) στο Ρέντη πάντως που επέστρεψαν οι "ερυθρόλευκοι" στις προπονήσεις, έγιναν αρκετές συζητήσεις για το ποιον αντίπαλο θα προτιμούσαν. Και το όνομα της Σερίφ ήταν αυτό που ακουγόταν συνεχώς.

Πρώτα απ’ όλα εκτιμούν ότι αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί στοιχειωδώς καλός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με καμία από τις δύο ομάδες. Από την άλλη δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για το ενδεχόμενο να συναντήσουν την Χάποελ.

Ένας προβληματισμός που δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με αγωνιστικά κριτήρια, άσχετα αν στο τεχνικό τιμ έχουν σχηματίσει ήδη μία εικόνα ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα από τη μέση και μπροστά.

Ο προβληματισμός τους έχει να κάνει με όσα αναφέραμε στον πρόλογο με αφορμή εκείνο το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ τον Αύγουστο του 2010. Η ζέστη θα είναι αφόρητη στο Μπερ Σεβά. Ήδη στην περιοχή "χτυπάει" 37άρια ο υδράργυρος! Οι Ισραηλινοί βεβαίως είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες.

Ο Ολυμπιακός όμως όχι. Όπως και να το κάνουμε, με τέτοια ζέστη δεν θα μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Για αυτό το λόγο θα προτιμούσαν τη Σερίφ. Λόγω των καιρικών συνθηκών.

Στο μεταξύ, επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Καραϊσκάκη, από τον Ολυμπιακό αυτό που έλεγαν ήταν ότι προτιμούσαν εξ αρχής να διεξαχθεί στο Φάληρο και η ρεβάνς εκτός έδρας.

Πιστεύουν στην ομάδα που φτιάχνει ο Βίκτορ και εκτιμούν ότι από το πρώτο ματς εξασφαλιστεί ένα καθαρό σκορ. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί εκτός απροόπτου την παραπάνω Τετάρτη (27/7, 21.45).

Εκπτώσεις στα footshirts από 25% έως 50%

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ