ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο "φευγάτος" Πλάσιλ

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο "φευγάτος" Πλάσιλ

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, Γιαρόσλαβ Πλάσιλ, φεύγει από την Μπορντό λόγω φορολογίας, προτάθηκε και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Δείτε videos!

Οι προτάσεις ποδοσφαιριστών που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας είναι δεκάδες. Μια απ' αυτές που μάλιστα μοιάζει αρκετά ενδιαφέρουσα, είναι του Γιαρόσλαβ Πλάσιλ.

Ο 31χρονος Τσέχος που αγωνίζεται στην Μπορντό, είναι έτοιμος να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, μακριά από την Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η υψηλή φορολογία (70%) που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση της Γαλλίας, οδηγούν τον διεθνή μεσοεπιθετικό μακριά από τους "Γιρονδίνους" και το όνομα του έπεσε στο... ερυθρόλευκο τραπέζι.

Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο μέσο, που αγωνίζεται στην Μπορντό από το 2009, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (83 ματς-6 γκολ).

Στην ομάδα της Γαλλίας έβαζε κάθε χρόνο 1.300.000€ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και το όνομά του εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με το μέλλον του: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου αν και έχω δύο χρόνια συμβόλαιο. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Παραμένω όμως φιλόδοξος. Θα ήθελα να παίζω Τσάμπιονς Λιγκ αν και το Γιουρόπα Λιγκ είναι μια καλή διοργάνωση".

Δείτε τον Πλάσιλ εν δράσει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ