ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε ο Φαν Βόλφσβινκελ

Προτάθηκε ο Φαν Βόλφσβινκελ

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ρίκι Φαν Βόλφσβινκελ, Ολλανδός στράικερ της Νόριτς, που έχασε την μάχη της παραμονής στην Premier League την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Όσο δεν υπάρχει θετική εξέλιξη στην περίπτωση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει ανοιχτά τα αυτιά του για περιπτώσεις σπουδαίων επιθετικών, καθώς η ενίσχυση στην γραμμή κρούσης αποτελεί προτεραιότητα για τους Πειραιώτες.

Μια πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Πρόκειται για τον Ρίκι Φαν Βόλφσβινκελ της αγγλικής Νόριτς, που έχασε την μάχη της παραμονής στην Premier League και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship.

Γεγονός που ωθεί τον Ολλανδό στράικερ στην έξοδο καθώς δεν προτίθεται να ακολουθήσει τα "καναρίνια" στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Φαν Βόλφσβινκελ μεταγράφηκε στην Νόριτς το καλοκαίρι του 2013 έναντι 10 εκ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην άσημη Βούτενμπεργκ, πριν τον ανακαλύψει η Φιτέσε το 1999 σε ηλικία 10 ετών και τον πάρει στο Άρνεμ.

Το 2007-08 έκανε το ντεμπούτο του στην Eredevisie και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε κανονικά στην πρώτη ομάδα μετρώντας συνολικά 34 εμφανίσεις και 8 τέρματα (1 ασίστ). Η Ουτρέχτη τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2009 και σε δύο αγωνιστικές περιόδους πρόλαβε να σκοράρει 35 γκολ (συν 7 ασίστ) σε 80 συμμετοχές.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έκανε δικό της τον Ολλανδό φορ το καλοκαίρι του 2011. Πρόλαβε να σκοράρει 45 γκολ (5 ασίστ) σε 88 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις, πριν φύγει την Αγγλία και την Νόριτς. Όμως δεν προσαρμόστηκε ποτέ στις ανάγκες της Premier League και είχε μια απογοητευτική παρουσία πέρσι, όταν σε 27 παιχνίδια με τα "καναρίνια" πέτυχε μόλις 1 γκολ (2 ασίστ).

Ο 25χρονος (27/1/1989) Ολλανδός στράικερ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι φορ περιοχής και θεωρείται σκόρερ ολκής. Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πέσει πλέον κάτω από τα 7 εκ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ