ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε (ξανά) ο Τσάβες

Προτάθηκε (ξανά) ο Τσάβες

Η μετακίνηση του Κρίστιαν Τσάβες από τη Μπόκα στον Ολυμπιακό δεν προχώρησε το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι μάνατζέρ του τον πρότειναν εκ νέου στους Πειραιώτες. Ποια τα νέα δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του Κρίστιαν Τσάβες από τη Μπόκα Τζούνιορς πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο το φλερτ δεν ολοκληρώθηκε καθώς η ομάδα του Μπουένος Άιρες κράτησε τον παίκτη ελπίζοντας πως θα της βγει "νέος Ρικέλμε".

Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν πήγαν κατ'ευχήν για τον 26άχρονο Αργεντίνο μέσο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως βασικός μετά το τέλος του πρώτου μέρους του πρωταθλήματος, και σύμφωνα με πληροφορίες από την "χώρα του τάνγκο" έχει ενημερωθεί από τον Κάρλος Μπιάνκι να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε αυτό το σημείο έρχεται να "κολλήσει" ο Ολυμπιακός. Και αυτό γιατί ναι μεν οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με κάτι άλλο -πλην Πίνο- τον Ιανουάριο, ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Γαύρος" οι μάνατζερ του Τσάβες δεν έχασαν την ευκαιρία να τον προτείνουν εκ νέου στους "ερυθρόλευκους".

Η διαφορά σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι είναι πως το κασέ του παίκτη είναι πλέον κατά πολύ χαμηλότερο, με τις Ράσινγκ Κλουμπ και Κίλμε να εμφανίζονται πάντως διατεθειμένες να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους και τον ίδιο να προτιμάει να παραμείνει στην πατρίδα του.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει "κλεισμένες" όλες τις θέσεις ξένων που δικαιούται (5), κάτι που σημαίνει πως για να αποκτηθεί άμεσα κάποιος ξένος (πιθανότατα ο Πίνο) θα πρέπει να φύγει ένας εκ των Ντιόγκο (η πιθανότερη λύση), Πάντελιτς, Κοντρέρας, Ντιακιτέ και Φέισα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ