ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε (και) ο Κουζμάνοβιτς στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε (και) ο Κουζμάνοβιτς στον Ολυμπιακό

Το τελευταίο όνομα που έρχεται να προστεθεί στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού είναι αυτό του Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς.

Ο γεννημένος από Σερβοκροάτες γονείς μέσος της Στουτγκάρδης έχει καταφέρει, παρά τα 23 του χρόνια (22/9/1987) να είναι 30 φορές διεθνής, αλλά να αγωνίζεται και βασικός τόσο με τη Φιορεντίνα όσο και με το γερμανικό σύλλογο.

Ο "Κούζι", δηλαδή, όπως τον αποκαλούν έχει αποκομίσει αρκετές παραστάσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει το μέλλον μπροστά του για να διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει προταθεί πρόσφατα στους "ερυθρόλευκους", ενώ σημαντικό είναι πώς ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έχει καλή άποψη για τον συμπατριώτη του, που έχει παρακολουθήσει να αγωνίζεται με τους "πλάβι" αρκετές φορές.

Ποιος είναι ο Κουζμάνοβιτς

Γεννήθηκε στην Ελβετία (έχει ελβετικό διαβατήριο), γεγονός που σημαίνει ότι αγωνίζεται ως κοινοτικός. Ξεκίνησε την καριέρα του FC Ντιρενάστ το 1994 και το 2001 πήρε μεταγραφή για την Γιουνγκ Μπόις για να ακολουθήσει δύο χρόνια αργότερα η Βασιλεία.

Ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο το 2005 στη Βασιλεία, εκεί διακρίθηκε και δεν άργησε να τραβήξει τα βλέμματα της Φιορεντίνα, με τους "βιόλα" να τον κάνουν δικό τους το 2007.

Μέσα σε δύο χρόνια στο σύλλογο της Φλωρεντίας, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, έφτιαξε το όνομά του και το 2009 η Στουτγκάρδη τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Για να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει αν αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ