ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει για πρόταση σε Ροζίτσκι ο Ολυμπιακός

Διαψεύδει για πρόταση σε Ροζίτσκι ο Ολυμπιακός

Δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει στην Άρσεναλ πρόταση για τον Τόμας Ροζίτσκι, ενώ προσφέρει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο, όμως οι Πειραιώτες διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες.

Το colpo grosso με την απόκτηση του Τόμας Ροζίτσκι επιχειρεί να κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ιστοσελίδα talksport.co.uk.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη κάνει την πρώτη τους κίνηση προσφέροντας 2 εκ. λίρες στην Άρσεναλ και τριετές συμβόλαιο στον παίκτη.

Ο Τσέχος διεθνής, ο οποίος έχει περάσει και από τις Σπάρτα Πράγας και Ντόρτμουντ, έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Λονδρέζους, με τους οποίους αγωνίστηκε φέτος σε 16 παιχνίδια.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μπορεί να επιστρέψει στην Bundesliga, καθώς ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει το Αμβούργο, ενώ ο ίδιος με πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως επιθυμία του θα ήταν να παραμείνει στην Άρσεναλ.

Διάψευση από Ολυμπιακό

Από την πλευρά της "ερυθρόλευκης" διοίκησης διαψεύδουν τις φήμες περί Ροζίτσκι, αλλά και όλων των ονομάτων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, από την Πλατεία Αλεξάνδρας τονίζουν πως δεν υπάρχει έως τώρα κάποιο μεγάλο όνομα στα σκαριά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν δουλεύουν πυρετωδώς για να παρουσιάσουν την ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και ενισχυμένη.

Επίσης, να πούμε πως επειδή ακούστηκαν τα ονόματα των Καπέλ και Σίλντενφελντ, οι Πειραιώτες ήταν κατηγορηματικοί πως δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ