ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση κοντά στα δύο εκατομμύρια για Ντοσεβί"

"Πρόταση κοντά στα δύο εκατομμύρια για Ντοσεβί"

Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι η Σταντάρ Λιέγης σκοπεύει να κάνει προσφορά στον Ολυμπιακό μέχρι τον Μάρτιο για την απόκτηση του Γαλλοαφρικανού εξτρέμ, Ματιέ Ντοσεβί.

Σύμφωνα με την " dhnet.be",η Σταντάρ Λιέγης έχει αποφασίσει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ματιέ Ντοσεβί και μετά το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά όμως θέλει να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του και να μην τον ξαναπάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Κοστολογείται από τους Βέλγους λίγο κάτω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ και η αλήθεια είναι πώς οι “ερυθρόλευκοι” αν δέχονταν τέτοια προσφορά λογικά δεν θα έλεγαν “όχι” για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε ελεύθερος από την Βαλενσιέν και ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό θα έχει γίνει μέχρι τον Μάρτιο. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε και το εξής: Ότι ο Ντοσεβί έχει καταλάβει ότι δεν έχει μέλλον στο λιμάνι και πώς από τη στιγμή που στην Σταντάρ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν βρίσκει τον λόγο να μην συνεχίσει στην Λιέγη. Αρκεί φυσικά και αυτός να ικανοποιηθεί οικονομικά εφόσον οι δύο ομάδες τα βρουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ