ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση από Ισπανία, Αγγλία για Καναβέτα

Πρόταση από Ισπανία, Αγγλία για Καναβέτα
Καναβέτας INTIME SPORTS

Πρόταση από Ισπανία και Αγγλία έχει έρθει στον Ολυμπιακό για τον νεαρό άσο Γιώργο Καναβέτα που εντυπωσιάζει με την Εθνική Παίδων και τους ερυθρόλευκους.

Οι επενδύσεις που έκανε η διοίκηση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής φαίνεται πως έχουν πιάσει τόπο, με αποκορύφωμα την εκπληκτική πορεία των ερυθρόλευκων στο τουρνουά Next Gen όπου έφτασαν στους "8".

Βέβαια η δουλειά ξεκινά από... χαμηλά και αναφερόμαστε στις νεαρές ηλικίες που πλέον δουλεύουν σε επαγγελματικά επίπεδα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες τη φετινή σεζόν είναι ο 16άχρονος δεξιός χαφ Γιώργος Καναβέτας.

Ο Καναβέτας είναι εκ των κορυφαίων των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα Under 17 με αρκετά γκολ και ασίστ, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας Παίδων. Μάλιστα σκόραρε το νικητήριο γκολ στο παιχνίδια με την Ιταλία τον Δεκέμβριο που μας πέρασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία του Ολυμπιακού έχουν φτάσει προτάσεις από συλλόγους της Ισπανίας και της Αγγλίας για τον νεαρό άσο, που έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η περίπτωση θυμίζει αρκετά εκείνη του Κυριάκου Παπαδόπουλου, μόνο που αυτή τη φορά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι... υποψιασμένοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ