ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς την έξοδο και ο Αμπντούν;

Προς την έξοδο και ο Αμπντούν;
INTIME SPORTS

Την ώρα που το διαζύγιο με τον Τζιμπούρ μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, φήμες θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συμφωνία για την πώληση του Αμπντούν. Κρίσιμη η εβδομάδα για Αμαλφιτανό.

Η άδεια/διορία που ζήτησε ο Ραφίκ Τζιμπούρ θα καθορίσει το μέλλον του Αλγερινού επιθετικού στον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες παραμονής να φαντάζουν πλέον λίγες. Το ρεπορτάζ βέβαια από την Τουρκία κάνει λόγο για διαφορά του παίκτη με την Μπούρσασμπορ (οι Τούρκοι δίνουν 1,4 εκατ. και ο Ραφίκ ζητά 2 εκατ.), ωστόσο ο 29χρονος ρίχνει "ματιές" και προς την Αγγλία.

Και από τη στιγμή που παρουσιάζει τάσεις φυγής, δεν πρόκειται στον Ολυμπιακό να τον κρατήσουν με το... ζόρι, φτάνει όμως να ικανοποιηθούν και οικονομικά, καθώς ο Τζιμπούρ δεσμεύεται με τους πρωταθλητές έως το 2016.

Οι φήμες όμως οδηγούν προς την έξοδο και τον έτερο Αλγερινό παίκτη της ομάδας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας 'Γαύρος', ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού για την πώληση του Αμπντούν!

Το συγκεκριμένο σενάριο δεν έχει ακουστεί ως τώρα στην μεταγραφική περίοδο και ούτε επιβεβαιώνεται από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρει ότι το θέμα πιθανότατα να συσχετίζεται τόσο με την αποχώρηση του Τζιμπούρ, όσο και με τους παίκτες που έχει πάρει αλλά και "χτυπάει" ο Ολυμπιακός στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μοργκάν Αμαλφιτανό. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον κρίσιμη για την μεταγραφή του παίκτη. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, έχει συμφωνήσει μαζί του και προσπαθεί να τα βρει με την Μαρσέιγ με την οποία και ξεκινά από σήμερα νέο κύκλο επαφών.

Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ημέρες προμηνύονται "καυτές" στο μεταγραφικό μέτωπο των πρωταθλητών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ