ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς μία αγωνιστική ο Ριέρα

Προς μία αγωνιστική ο Ριέρα
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (3/3) ανακοινώνεται η τιμωρία του Ριέρα για την αποβολή με τον Πανιώνιο, αλλά με βάση παρόμοιες περιπτώσεις τη φετινή χρονιά η πιθανότερη ποινή θα είναι μία αγωνιστική.

Αύριο (3/3) τα μαντάτα για την ποινή που θα επιβληθεί στον Αλμπερτ Ριέρα για την αποβολή του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο, όμως όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η μικρότερη δυνατή, δηλαδή μία αγωνιστική.

Ο Παμπορίδης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο παίκτης "κλότσησε αντίπαλο ενώ η μπάλα παιζόταν αλλού", κάτι το οποίο είχε γράψει και ο Σπάθας για τον Κουμορτζί που είχε αποβληθεί στον αγώνα Εργοτέλης-Πανιώνιος. Η τιμωρία τότε του Κουμορτζί ήταν μία αγωνιστική κάτι που λογικά θα ισχύσει και για την περίπτωση του Ισπανού μέσου του Ολυμπιακού.

Ωστόσο ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας για την πέμπτη απευθείας κόκκινη φέτος είναι μεγάλος (4 στο πρωτάθλημα και 1 του Μιραλάς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο) και υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή του εσωτερικού κανονισμού ώστε του χρόνου να μην υπάρχουν παρόμοια περιστατικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ