ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς Αγγλία ο Όλοφ Μέλμπεργκ

Προς Αγγλία ο Όλοφ Μέλμπεργκ

Υποψήφιος για ομάδες της Αγγλίας είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ όπως γράφουν τα σουηδικά ΜΜΕ. Διαβάστε τι αναφέρουν για την πρόταση του Ολυμπιακού και ποια είναι τα δεδομένα.

Το σήριαλ της παραμονής ή μη του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, αφού οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει την πρόταση τους, όμως ο Σουηδός δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του.

Η συμπεριφορά και η στάση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους διοικούντες των Νταμπλούχων Ελλάδας, που κρατούν στάση αναμονής και αν συνεχιστούν έτσι τα πράγματα, δεν αποκλείεται να σταματήσουν να περιμένουν.

Η σούπερ εμφάνιση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην αναμέτρηση με την Αγγλία στην οποία αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης, ίσως να ανέβασε τις μετοχές του, όμως το σίγουρο είναι πως οι Σουηδοί ξεκίνησαν τα... σενάρια.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα από την χώρα του έμπειρου σέντερ μπακ, αρκετοί Σουηδοί μπορεί να παίζουν την επόμενη χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ και ανάμεσα σε Ίσακσον, Ρόζενμπεργκ υπάρχει και το όνομα του Μέλμπεργκ.

Στο εν λόγω άρθρο, γίνεται λόγος για την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο, αλλά και για το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει η Έβερτον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ