"Προς Κρασνοντάρ ο Οφόε"

"Προς Κρασνοντάρ ο Οφόε"

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ο 28χρονος Βέλγος χαφ, Οτζίτζα Οφόε, θα μετακομίσει στη Ρωσία για λογαριασμό της Κρασνοντάρ, καθώς η Λέγκια έκανε αποδεκτή την πρόταση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι πληροφορίες έρχονται με τρομερή ταχύτητα από την Πολωνία σχετικά με τον Οφόε. Τελικά ήταν παιχνίδι τακτικής η πληροφορία περί πρότασης των 3,5 εκατ. ευρώ από την Κρασνοντάρ ως μέτρο πίεσης προς τον Ολυμπιακό ή πραγματικότητα;

Σύμφωνα τα όσα ακούγονται στην Βαρσοβία, η ρωσική ομάδα έχει κάνει όντως προσφορά στην Λέγκια ύψους 3,5 εκ. ευρώ για τον Οφόε. Μάλιστα οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (2/7) στην Βαρσοβία για να συζητήσει με τη διοίκηση της Λέγκια την πρόταση της... Κρασνοντάρ!

Μάλιστα, το προχώρησαν ακόμα περισσότερο και τόνισαν πώς η Λέγκια έκανε και αποδεκτή την πρόταση της ρωσικής ομάδας και όχι του Ολυμπιακού που ήταν γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Λογικά τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για το αν όντως ο Οφόε μπήκε στο αεροπλάνο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις από την Κρασνοντάρ!  Πάντως, οι Πολωνοί εμφανίζουν σχεδόν σίγουρη τη μεταγραφή του στη ρωσική ομάδα. 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αχ, βαχ, Σαλάχ: Είδαμε ένα ματς της Αιγύπτου ανάμεσα σε Αιγύπτιους

Νιώσαμε Φαραώ στις τοποθεσίες Πυραμίδες και Κάιρο, παρακολουθώντας τον Ουάρντα να χορεύει τον Σουάρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24