ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση χωρίς Ιμπαγάσα

Προπόνηση χωρίς Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει ΠΑΟΚ, με τους ξένους διεθνείς να επιστρέφουν στο Ρέντη αλλά τον Αριέλ Ιμπαγάσα να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης.

Έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Αριέλ Ιμπαγάσα που έκανε και την Πέμπτη (28/3) το πρωί (10:30) το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Μίτσελ ολοκληρώνει σιγά-σιγά τα πλάνα του, με βάση τα οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (31/3) τον ΠΑΟΚ (19:30), στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Την Πέμπτη (28/3), λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν το πρωί (10:30), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής.

Μέσω διτέρματος, το οποίο έγινε σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στην αμυντική και επιθετική στρατηγική, προκειμένου το παιχνίδι της ομάδας μας να γίνει πιο γρήγορο και επιθετικό, δίχως να παραμελούν οι παίκτες τα ανασταλτικά καθήκοντά τους.

Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές του κόουτς Μίτσελ δούλεψαν με πολλή ένταση στα τελειώματα των φάσεων, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και δυνατά σουτ, ή σέντρες και παράλληλες μπαλιές από τα πλάγια.

Παράλληλα, στο άλλο μισό του γηπέδου οι αμυντικογενείς παίκτες έκαναν παρόμοια άσκηση, δουλεύοντας όμως την αναχαίτιση των επιθέσεων του αντιπάλου.

Στο ενδιάμεσο, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, δουλεύοντας παράλληλα την πίεση προς τον αντίπαλο, θέλοντας να τον αναγκάσουν να κάνει το λάθος. Με την πρώτη ομάδα γυμνάστηκε και ο νεαρός επιθετικός από την Κ20, Νίκος Ιωαννίδης.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση (10:30) την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ