ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση πριν το φιλικό

Προπόνηση πριν το φιλικό
INTIME SPORTS

Στο γήπεδο δούλεψαν οι ερυθρόλευκοι στην προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (31/7) πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τη Σαντχάουζεν. Στο ξενοδοχείο έμεινε ο Φουστέρ, κάνοντας αποθεραπεία αφού ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο δεξί πόδι. Ατομικό στο γήπεδο ακολούθησαν οι Ιμπαγάσα και Αβραάμ.

Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα του Μίτσελ περιελάμβανε ασκήσεις στο γήπεδο επάνω στις στημένες φάσεις και δουλειά με τα πόδια των ποδοφαιριστών, με σουτ, κόρνερ, φάουλ αλλά και πέναλτι. Στο ξενοδοχείο έμεινε ο Φουστέρ, ατομικό για Παπαδόπουλο και Ιμπαγάσα.

Για άλλη μια φορά ο Μίτσελ, προπόνησε την ομάδα πριν από φιλικό αγώνα. Την Τετάρτη (31/7) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πρωινή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Έστρινγκεν, που περιελάμβανε ασκήσεις στις στημένες φάσεις, και δούλεψαν τα σουτ τους, τα κόρνερ, τα φάουλ και τα πέναλτι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και αυτή τη φορά στο γήπεδο οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ χρειάστηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο για να κάνει αποθεραπεία αφού ταλαιπωρείται από ένα μικρό αιμάτωμα στο δεξί του πόδι.

Το απόγευμα της Τετάρτης (20.00), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Σαντχάουζεν με τηλεοπτική μετάδοση από το NS 1. Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά να αγωνίζονται οι Βάις (που ξεπέρασε τον τραυματισμό του), Σαβιόλα αλλά και Ρομπέρτο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Π.Α.Ε Ολυμπιακός:

"Η δουλειά για τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ. Ακόμη και σε μέρα φιλικού, η προπόνηση δεν λείπει από το πρόγραμμα. Έτσι, σήμερα Τετάρτη, οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο του Έστρινγκεν και γυμνάστηκαν. Έκαναν ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις και δούλεψαν τα πόδια τους, με σουτ, κόρνερ, φάουλ και πέναλτι.

Παρόντες ήταν και οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό αερόβιο πρόγραμμα. Ο Νταβίδ Φουστέρ έμεινε στο ξενοδοχείο και έκανε θεραπεία, καθώς ταλαιπωρείται από ένα μικρό αιμάτωμα στο δεξί πόδι του. Το απόγευμα στις 19:00 (τοπική ώρα), η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Σαντχάουσεν."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ