ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με χιόνι

Προπόνηση με χιόνι
INTIME SPORTS

Υπό αντίξοες συνθήκες και κάτω από χιονόπτωση γυμνάστηκαν το πρωί της Τρίτης (8/1) οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει Λεβαδειακού. Θεραπεία έκανε ο Φουστέρ, ατομικό οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Σιόβας.

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (8/1) οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ρεπό της προηγούμενης ημέρας. Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς επικρατούσε κρύο και χιονόπτωση.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων, τακτική, κατοχή μπάλας και πρέσινγκ, ενώ στη συνέχεια είχε και δίτερμα.

Στο οικογενειακό διπλό αγωνίστηκαν όσοι δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στο ματς με τη Βέροια και οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία. Ο Φουστέρ αρκέστηκε σε θεραπεία, όπως και οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα που έκαναν και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για το πρωί (10:30) της Τετάρτης (9/1).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ