ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με Γκαζαριάν

Προπόνηση με Γκαζαριάν
INTIME SPORTS

Χωρίς τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (7/10) για τον Ολυμπιακό, με τον Γκαζαριάν να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης. Έξι παίκτες έκαναν θεραπεία.

Μετ' εμποδίων συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Το πρόγραμμα της Τρίτης (7/10) ολοκληρώθηκε δίχως τους διεθνείς και με έξι παίκτες να κάνουν θεραπεία.

Οι Ντοσεβί, Σιόβας, Ιμπραΐμ Αμπντισαλάμ, Μπενίτες και Φουστέρ ακολούθησαν προγράμματα αποκατάστασης, με τον Ισπανό μέσο να κάνει και ατομικό πρόγραμμα.

Στους παραπάνω ποδοσφαιριστές πρέπει να προστεθεί και ο Διαμαντάκος, που ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Έμεινε προληπτικά εκτός, κάνοντας θεραπεία.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Γκαζαριάν που γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσοι δεν απουσίαζαν, προπονήθηκαν κανονικά ξεκινώντας το πρόγραμμά τους με κατοχή και πίεση, μονομαχίες ένας εναντίον ενός και δίτερμα σε μικρό χώρο, ενώ ολοκλήρωσαν με τελειώματα φάσεων. Η προπόνηση της Τετάρτης (8/10) είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί.

Να σημειώσουμε πως αυτές τις ημέρες στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη πραγματοποιούνται δοκιμαστικά και αξιολογήσεις νεαρών παικτών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε δελτίο Τύπου σχετικά με το θέμα:

"Στο πλαίσιο της δημιουργίας νέων τμημάτων στην ακαδημία μας και συγκεκριμένα των νεοσύστατων ομάδων Κ-8, Κ-9 καθώς και του τμήματος Κ-10, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας δοκιμαστικά και αξιολογήσεις νεαρών παικτών.

Η εν λόγω διαδικασία διακρίνεται σε τρία στάδια ανάλογα με το έτος γέννησης του ποδοσφαιριστή και έχει ως σκοπό πέρα από την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων, την αξιολόγηση όλων των παικτών που προέρχονται από το δίκτυο σχολών, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής σημειώνεται από παίκτες που είναι μέλη του δικτύου μας.

Ήδη από την πρώτη φάση έχουν περάσει τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2005 και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες δύο ηλικιακές κατηγορίες παιδιών του 2006 και του 2007.

Το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας σε συνεργασία με το δίκτυο σχολών, παράλληλα με τα δοκιμαστικά έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό φιλικών αγώνων μεταξύ τμημάτων από την ακαδημία και των σχολών όπως επίσης και συχνές επισκέψεις στις σχολές μας ώστε να αποκτήσουν όσο τον δυνατόν καλύτερη εικόνα για την δυναμικότητα των παιδιών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ