ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με την ομάδα ο Αφελάι

Προπόνηση με την ομάδα ο Αφελάι
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραχίμ Αφελάι προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (30/12) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, σημάδι πως ο Ολλανδός κυνηγός παίρνει μια τελευταία ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Στροφή 180 μοιρών σε εξέλιξη, στην υπόθεση του Ιμπραχίμ Αφελάι και το μέλλον του Ολλανδού διεθνή κυνηγού στο Λιμάνι. Στην προπόνηση της Τρίτης (30/12) ο 28χρονος άσος γυμνάστηκε μαζί με όλη την ομάδα, γεγονός που δείχνει πως θα έχει μια τελευταία ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Οι σχέσεις του Αφελάι με τον Μίτσελ ήταν τεταμένες το τελευταίο διάστημα, με τον Ισπανό τεχνικό να λέει ανοιχτά πως με τη νοοτροπία του ο Ολλανδός δεν είχε μέλλον στον Πειραιά.

Τα παράπονα του Μίτσελ είχαν να κάνουν περισσότερο με την συμπεριφορά του Αφελάι και όχι αποκλειστικά με το αγωνιστικό μέρος.

Μετά τον αποκλεισμό του από την αναμέτρηση με την Καλλονή στην Μυτιλήνη, οι οιωνοί ήταν εξόχως δυσοίωνοι για τον Αφελάι και η πόρτα εξόδου του από τον σύλλογο... ορθάνοιχτη.

Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως ο 28χρονος κυνηγός κερδίζει χρόνο και την δυνατότητα να παραμείνει στον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο της περιόδου, προσπαθώντας να αποκτήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη της ομάδας και του Μίτσελ. Οι δύο άνδρες είχαν νέο τετ - α - τετ και η όποια μεταξύ τους διαφωνία μοιάζει να εκτονώθηκε και να αποτελεί παρελθόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ