ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση δίχως απρόοπτα

Προπόνηση δίχως απρόοπτα
INTIME SPORTS

Με την προπόνηση της Παρασκευής (2/1), ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με την Πλατανιά. Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα. Τα εισιτήρια με τον Φωστήρα.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (2/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη (4/1, 15:00) αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν στο κομμάτι της κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας, συνέχισαν με ασκήσεις πίεσης προς τον αντίπαλο ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Στην προπόνηση πήραν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Μιλιβόγεβιτς, Μποτία και Φουστέρ που είναι τραυματίες και συνεχίζουν θεραπεία.

Οι Πειραιώτες θα γυμναστούν ξανά στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (3/1) και μετά το τέλος της προπόνησης θα γίνει γνωστή η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα

Σε ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Φωστήρα στον Ταύρο (7/1, 19:30), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης της διοργάνωσης.

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΑΥΡΟΥ" την Τετάρτη 7/1/2015 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, το Σάββατο 3/1 (10:00-17:00) και την Κυριακή 4/1(10.00-15.00).

Η διάθεση εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP) τη Δευτέρα 5/1 (10.00-18.00) και την Τετάρτη 7/1 (10.00-15.00).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 10€".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ