ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρέσινγκ Μίτσελ σε Βερδού

Πρέσινγκ Μίτσελ σε Βερδού

Ο αρχηγός της Εσπανιόλ, Γιοάν Βερδού, φιγουράρει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του στον άξονα, με τον παίκτη όμως να έχει μπει και στο μάτι ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ισπανική αγορά φαίνεται πως θα αποτελέσει το φετινό καλοκαίρι μία από τις σημαντικότερες "δεξαμενές" από τις οποίες θα προσπαθήσει να αντλήσει παίκτες ο Ολυμπιακός για την ποιοτική ενίσχυσή του, και ένας από τους παίκτες που απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες αυτό το διάστημα είναι ο Γιοάν Βερδού.

Ο 30χρονος Ισπανός δεν τα έχει βρει με την Εσπανιόλ για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μία αρκετά καλή σεζόν με στο "Κορνεγιά Ελ-Πρατ" (9 γκολ και 3 ασίστ σε 36 συμμετοχές), με τον Μίτσελ να έχει μεταφέρει ήδη στον παίκτη το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας να έχει ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζέρ του.

Η περίπτωσή του πάντως μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς στο κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει, όπως όλα δείχνουν και δύο αγγλικές ομάδες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η μία είναι η Σουόνσι που έχει εντυπωσιάσει στις δύο πρώτες της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας και η έτερη η Σαουθάμπτον, με τους "άγιους" να έχουν μάλιστα το ατού της παρουσίας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο τιμόνι τους που είχε παίκτη τον Βερδού στην Εσπανιόλ και με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Εν τω μεταξύ, πέρα από τον ανταγωνισμό που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός από τους άλλος υποψήφιους μνηστήρες, υπάρχει και το οικονομκό "αγκάθι", με τον παίκτη να μη φέρεται διατεθειμένος να αφήσει την Πριμέρα Ντιβισιόν για χάρη της Σούπερ Λιγκ με ένα ποσό κάτω από τα 1,5 εκ.ευρώ ετησίως.

Φυσικά, αυτό που μπορεί να του προσφέρει μόνο ο Ολυμπιακός σε σύγκριση με τους άλλους ενδιαφερομένους είναι η ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League από τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" έχουν απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σίγουρο είναι πως το όνομα του βρίσκεται ψηλά αυτή τη στιγμή στην "ερυθρόλευκη" λίστα, μαζί με αυτά των Πέδρο Λεόν και Γιοάν Μολό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εμφανίζεται αποφασισμένος για τη διάθεση ενός μπάτζετ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που θα βάλει τις σωστές βάσεις ώστε να διεκδικήσει η ομάδα την πρόκριση στους "16" του CL.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ