ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα για Σαβιόλα και Ρομπέρτο

Πρεμιέρα για Σαβιόλα και Ρομπέρτο
INTIME SPORTS

Στις δοκιμές του Μίτσελ ενόψει του φιλικού της Τετάρτης (31/7) με αντίπαλο την Σαντχάουσεν, τόσο ο Σαβιόλα, όσο και ο Ρομπέρτο ήταν με τους βασικούς. Δείτε ποιους δοκίμασε και που δούλεψε ο Μίτσελ. Ανεβαίνουν Αβραάμ, Ιμπαγάσα. Δείτε VIDEO από το δίτερμα που συμμετείχε και ο Σαβιόλα.

O Mίτσελ προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για την επόμενη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη (31/7) το βράδυ (20:00, ΝοvaSports1) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν επί γερμανικού εδάφους την (αδύναμη) Σαντχάουσεν, στο γήπεδο "Hardtwald Stadion".

Στην αναμέτρηση αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Ολυμπιακού τόσο η μεγάλη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού, Χαβιέρ Σαβιόλα, όσο και ο Ισπανός τερματοφύλακας, Ρομπέρτο. Ο Μίτσελ δοκίμασε και τους δύο ποδοσφαιριστές στην πρωινή προπόνηση, "δείχνοντας" ενδεκάδα ενόψει του φιλικού.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε στην άμυνα τους Σαλίνο (δεξί μπακ), Καρλ Μετζανί (στόπερ), Δημήτρη Σιόβα (στόπερ) και Χοσέ Χολέμπας (αριστερό μπακ), ενώ στη μεσαία γραμμή τοποθέτησε τον Λιούμπομιρ Φέισα σε ρόλο "κόφτη", έχοντας δίπλα του τόσο τον Γιάννη Μανιάτη, όσο και τον "Τσόρι" Ντομίνγκες.

Στις πτέρυγες της επίθεσης, ο Μίτσελ δοκίμασε τον Βλάντιμιρ Βάις ως αριστερό χαφ-εξτρέμ και δεξιά τον Τζόελ Κάμπελ, ενώ στην κορυφή της ερυθρόλευκης γραμμής κρούσης πήρε θέση ο Αργεντινός σούπερ-σταρ, Χαβιέρ Σαβιόλα. Για την θέση του τερματοφύλακα προορίζεται ο Ρομπέρτο. Το φιλικό ματς κόντρα στην Σαντχάουσεν (ομάδα Β' κατηγορίας) θα είναι το τελευταίο των Πειραιωτών επί γερμανικού εδάφους. Το επόμενο είναι αυτό κόντρα στην Λίβερπουλ (3/8) στην Αγγλία.

Ένα ιδιαίτερο δίτερμα

Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, οι Πειραιώτες αρχικά δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με σωστές μεταβιβάσεις, κοντινές και πιο μακρινές.

Στη συνέχεια έπαιξαν ένα… ιδιαίτερο δίτερμα. Οι ποδοσφαιριστές κάλυπταν τελείως διαφορετικές θέσεις από τις κανονικές τους. Έτσι, επιθετικογενείς παίκτες βρέθηκαν στην άμυνα και αμυντικογενείς στα χαφ και την επίθεση. Στόχος ήταν να γίνει κατανοητό σε όλους ότι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι συμμετέχουν και βοηθούν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι έκαναν έντονο ατομικό αερόβιο πρόγραμμα και δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Την Τετάρτη το πρωί στις 10:00 είναι προγραμματισμένη προπόνηση και το απόγευμα υπάρχει το φιλικό με τη Σαντχάουσεν (19:00 τοπική ώρα).

*Στα 8.500 έφτασαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν που έχει αγοράσει ο κόσμος και η διάθεση συνεχίζεται...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ