ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πότε πήρε ξανά σε δυο σερί ματς κόκκινη ο Ολυμπιακός

Πότε πήρε ξανά σε δυο σερί ματς κόκκινη ο Ολυμπιακός
Ριέρα

Διαβάστε πόσα χρόνια πέρασαν από την προηγούμενη φορά που ο Ολυμπιακός είδε ποδοσφαιριστές του να αποβάλλονται σε δυο σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα (VIDEOS).

Στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης ΑΕΚ - Ολυμπιακός ο Αλμπέρτο Μποτία είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χρήστο Αραβίδη, την ώρα που ο Έλληνας επιθετικός ετοιμαζόταν να βγει φάτσα με τον Ρομπέρτο.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αποβολή για ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων μετά από εκείνη του Σάσα Ζντιέλαρ στο "Καραϊσκάκης" απέναντι στη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ.

Πότε ήταν όμως η προηγούμενη φορά που οι πρωταθλητές Ελλάδα αντίκρισαν κόκκινη κάρτα σε δυο σερί παιχνίδια; Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να πάμε πολλά χρόνια πίσω. Για την ακρίβεια έχουν περάσει ακριβώς πέντε χρόνια.

Ήταν η σεζόν 2010-2011 όταν οι ερυθρόλευκοι είδαν τους Τοροσίδη και Ριέρα να βλέπουν την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ας τα δούμε αναλυτικά:

23η 19/02/11 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (1-0) 2-1

Ο Βασίλης Τοροσίδης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 95ο λεπτό στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 (Μιραλάς 20', Τζεμπούρ 91' - Λέτο 58').

24η 27/02/11 Πανιώνιος - Ολυμπιακός (0-1) 1-1

Ο Άλμπερτο Ριέρα αποβλήθηκε στο 73ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα στην ισοπαλία με 1-1 (68' Σβέρκος - Μιραλάς 43').

* Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 79ο λεπτό ο Ολυμπιακός έμεινε με 9 παίκτες λόγω της αποβολής του Μιλιβόγεβιτς.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ