ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πονάει ο Ριέρα

Πονάει ο Ριέρα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Skoda Ξάνθη (6/2, 15:00). O Ριέρα πονάει, αλλά τον πήρε στην αποστολή ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και τον Ζαϊρί που δεν προπονήθηκε.

Σύμφωνα με το Redplanet.gr , ο Άλμπερτ Ριέρα εξηγούσε στην προπόνηση του Σαββάτου (5/2) ότι νιώθει πόνους που δεν έχουν να κάνουν με το πρόβλημα που τον ανάγκασε να μην πάει στην Τούμπα.

Ο Ισπανός φέρεται να έχει πει: " Το πρόβλημα στο δεξί γόνατο δεν υπάρχει πια. Αλλά στην χθεσινή προπόνηση την ώρα ενός σουτ ένιωσα μία ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό. Σα να με τσίμπησε κάτι. Θα κάνω θεραπεία και σήμερα το απόγευμα και θα δω".

Παρόλα αυτά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και απ' ότι φαίνεται η θέση του στο αρχικό σχήμα θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Από κει και πέρα οι Ουρτάδο και Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και το γήπεδο, ενώ ο Ποτουρίδης έκανε θεραπεία μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς ένιωσε πόνους στο στήθος και πήγε στο νοσοκομείο "Metropolitan" όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, έτσι ο Βαλβέρδε τον πήρε στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 19 που βρίσκονται στην αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζιμπούρ, Λεάντρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ