ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πόλος έλξης ο Αμπιντάλ

Πόλος έλξης ο Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι η φετινή ατραξιόν του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. "Καταδιώκεται" συνεχώς αλλά δεν χαλάει χατήρι σε κανέναν. Ακολουθούν Σαβιόλα και... Νικοπολίδης.

Aποστολή στην Αυστρία: Γιώργος Περπερίδης

Από τις 7 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ζέεφελντ για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Καθημερινά υπάρχουν κάποιοι φίλοι της ομάδας που παρακολουθούν τις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Ξεχωριστή η παρουσία του Γιάννη Παπάζογλου (απλή συνωνυμία με τον Θανάση) μαζί με τον γιο του, που για 9η σερί σεζόν δίνουν το παρών σε προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Μια προετοιμασία στην οποία αυτός που κλέβει την παράσταση είναι ο Ερίκ Αμπιντάλ. Πόλο έλξης αποτελεί ο Γάλλος σταρ του Ολυμπιακού, όπου και αν εμφανίζεται.

Ένα ζευγάρι υποστηρικτών της Μπαρτσελόνα ήταν το τελευταίο παράδειγμα "καταδίωξης" του Αμπιντάλ, έξω από το γήπεδο που γυμνάζονται οι "ερυθρόλευκοι" στο Ζέεφελντ.

Φωτογραφήθηκαν με τον Γάλλο, πήραν τα αυτόγραφα τους και έμειναν να δουν και το προπονητικό πρόγραμμα των Πειραιωτών το πρωί του Σαββάτου (12/7).

Λίγο αργότερα, ο Αμπιντάλ πολιορκήθηκε στο Σβατς. Πριν την έναρξη του φιλικού τον έψαχναν οι... παίκτες της Κρασνοντάρ για να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Μετά το τέλος του αγώνα, σχεδόν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στις κερκίδες θέλησαν να βρεθούν δίπλα στον 35χρονο άσο.

Ο "Άμπι" είναι τρομερά σεμνός, επικοινωνιακός και δεν χαλάει χατήρι σε κανέναν. Υπόδειγμα επαγγελματία.
Λόγο της καριέρας του και της παρουσίας του σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος παραμένει ο Χαβιέρ Σαβιόλα που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του κοινού μετά τον Αμπιντάλ.

Τρίτος είναι ο αξεπέραστος Αντώνης Νικοπολίδης που συνεχίζει να έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και μεγάλη πέραση στο φίλαθλο κοινό του εξωτερικού.

* Ο Παϊτίμ Κασάμι είχε έναν ερεθισμό χαμηλά στο δεξί του πόδι και προληπτικά δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Κρασνοντάρ.

"Μαγνήτης" ο Ερίκ Αμπιντάλ

Πόλος έλξης ο Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Πόλος έλξης ο Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Πόλος έλξης ο Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Πόλος έλξης ο Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Πόλος έλξης ο Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

Πόλος έλξης ο Αμπιντάλ
INTIME SPORTS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ