ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πολλή δουλειά με τη μπάλα, έμφαση στην ανάπτυξη

Πολλή δουλειά με τη μπάλα, έμφαση στην ανάπτυξη

Μετά την πρωινή προπόνηση, την Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο Ρέντη και το απόγευμα. Διαβάστε τι περιελάμβανε το πρόγραμμα των Πειραιωτών.

Έπειτα από το διήμερο ρεπό που προηγήθηκε, οι παίκτες του Ολυμπιακού επανήλθαν την Πέμπτη στις προπονήσεις και μάλιστα διπλές. Μετά το πρωινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ επανήλθαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το πρόγραμμα των Πειραιωτών, περιελάμβανε πολλή δουλειά με την μπάλα και στην συνέχεια ανάπτυξη του παιχνιδιού, κοντρολάρισμα του ρυθμού και δουλειά επάνω στην άμυνα και τη επίθεση.

Μετέπειτα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αμυντικοί και επιθετικοί) και δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων και την αντιμετώπιση και αναχαίτιση επιθέσεων.

Στο τέλος έγινε και δίτερμα, στο μισό γήπεδο και τα τέρματα τοποθετημένα στο μήκος αυτού. Σε κλειστούς χώρους, δηλαδή, με 2 επαφές και όσο το δυνατόν λιγότερες πάσες.

Το πρόγραμμά τους συνέχισαν οι τέσσερις παίκτες από το πρωί. Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 09:00 και στις 19:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ