ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πολλές αλλαγές με Τύρναβο, μέσα ο Χάρα

Πολλές αλλαγές με Τύρναβο, μέσα ο Χάρα

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον δεύτερο αγώνα με τον Τύρναβο και ανακοινώθηκε η αποστολή, με τον Χάρα να βρίσκεται σε αυτή.

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει Φράνκο Χάρα στον αγώνα με τον Τύρναβο, στη ρεβάνς του 0-3 του Αλκαζάρ για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νεοαποκτηθείς άσος των Πειραιωτών, είναι στους εκλεκτούς του Βίτορ Περέιρα και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής έκανε πολλές αλλαγές, αφού θέλει να ξεκουράσει παίκτες.

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (27/1), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ δουλεύτηκε ιδιαίτερα η επιθετική και αμυντική λειτουργία, τόσο σε κανονικό ρυθμό αγώνα, όσο και σε στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ).

Θεραπεία συνέχισε ο Ρομπέρτο, ενώ αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Μποτία και Στρέζος, που δεν υπολογίζονταν έτσι και αλλιώς γι' αυτό το παιχνίδι.

Η αποστολή έχει ως εξής: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Χάρα, Βέργος, Σάλιακας, Φουστέρ, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Λάτσι, Πελέ, Μπενίτες, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ