ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιες ομάδες θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε

Ποιες ομάδες θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι περιζήτητος μονάχα στην Ελλάδα... Διαβάστε ποιες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό τεχνικό.

Το πρωτάθλημα κατέληξε στον Πειραιά, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας αργεί και στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ήδη το σήριαλ σχετικά με την παραμονή ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πρόβλημα με την οικογένειά του, αφού αναγκάζεται να είναι μακριά της για πολλούς μήνες κι αυτό φαίνεται πως είναι το μεγάλο αγκάθι.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει κριθεί και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ή να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το φινάλε στην συγκεκριμένη υπόθεση. Το μοναδικό δεδομένο αυτή τη στιγμή, είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει για χρόνια τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κι αν νομίζετε πως οι Πειραιώτες "παίζουν" μόνοι τους στη μάχη για τον Ισπανό, κάνετε μεγάλο λάθος, αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες που "τσεκάρουν" την περίπτωσή του και πιθανότατα να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ των Σπορ", υπάρχουν ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν στη λίστα τους τ' όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ η Σεβίλλη και η Πόρτο, έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους στο μάνατζερ του προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Υπομονή λοιπόν και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Πάσχα, αν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πως είναι ανοιχτός να μιλήσει για το συμβόλαιο όποτε του το ζητήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης .

Διαβάστε δηλώσεις του Μιραλάς στην Γαλλία, για την κρίση και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης για τα δεδομένα στην περίπτωση του Ζαν Μακούν

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ