ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μετζανί

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μετζανί

Θέμα ωρών παρουσιάζουν τα γαλλικά Μέσα την μεταγραφή του Καρλ Μεντζανί από την Μονακό στον Ολυμπιακό. Δεν αγωνίστηκε ο παίκτης στο φιλικό με την Φορτούνα.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι σύντομα ο Καρλ Μεντζανί όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα. Ο παίκτης μάλιστα δεν αγωνίστηκε στο σημερινό (14/7) φιλικό κόντρα στην Φορτούνα που έγινε στο Ντίσελντορφ, αν και ήταν στην αποστολή.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη δανεισμού του 28χρονου Αλγερινού, ωστόσο όπως τονίζει το footmercato.net, τα πράγματα άλλαξαν και ο παίκτης θα πάρει κανονική μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, εάν γίνει η μεταγραφή, ο Μετζανί θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, καθώς Μονακό και Ολυμπιακός προετοιμάζονται στο ίδιο μέρος.

Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ, αλλά παίζει και σαν αμυντικό χαφ. Είναι ικανός στο ψηλό παιχνίδι και σχετικά γρήγορος.

Πήγε στη Μονακό τον Γενάρη από την Αζαξιό, υπογράφοντας για 3,5 χρόνια. Η μεταγραφή του κόστισε 1.000.000 ευρώ. Έπαιξε σε 15 ματς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται στη νέα τάξη πραγμάτων της ομάδας του Πριγκιπάτου.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν τις επαφές για τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ