ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολα με ΑΕΚ ο Οφόε, θέλει χρόνο ο Καρσελά

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση ότι ο Οφόε θα έμπαινε σε φουλ ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα, τελικά δεν έχει "γκαζώσει" και το πιο πιθανό είναι να παίξει στην Τρίπολη (28/1). Χρόνο ζητάει ο Καρσελά που ήταν στο "ψυγείο" 45 μέρες.

Επικρατεί μία σύγχυση γύρω από τον Οφόε. Ο Βέλγος άσος υποτίθεται θα έμπαινε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων εώς την Παρασκευή (19/1), αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης. Για την ακρίβεια δεν έχει μπει καν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Τι έφταιξε και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η ιστορία με τον Οφόε, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην τον έχει ο Όσκαρ Γκαρθία ούτε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τετάρτη (24/1, 19.30);

Πήγε να "γκαζώσει" ο Βέλγος, αλλά επειδή γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το κορμί του, έκανε ένα βήμα… πίσω γιατί ακόμα δεν είχε ξεπεράσει τη θλάση στον βαθμό που θα του επέτρεπε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση, ο ρεαλιστικός στόχος είναι να καταφέρει να δώσει το "παρών" με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Θ. Κολοκοτρώνης" την παραπάνω Κυριακή (28/1).

Η θλάση δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία, έκανε την προσπάθειά του να γυρίσει νωρίτερα, ο ίδιος έλεγε ότι θα επιχειρούσε να μπει στο πρόγραμμα για να προλάβαινε το ματς με την Ξάνθη (!), αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες, θα μοιάζει με ένα μικρό θαύμα αν καταφέρει να μπει στην αποστολή με την ΑΕΚ. Οπότε, για Τρίπολη πάει η επιστροφή του Βέλγου, όπως έλεγε δηλαδή το αρχικό πλάνο.

ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΨΥΓΕΙΟ" Ο ΚΑΡΣΕΛΑ

Δεν ήταν και λίγες οι μέρες που βρέθηκε στο περιθώριο και έκανε προπονήσεις μόνος του με τους υπόλοιπους "κομμένους". Ο Μεχντί Καρσελά επέστρεψε στην ομάδα, έπειτα από εισήγηση του Όσκαρ Γκαρθία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι π.χ. θα πάρει φανέλα βασικού κόντρα στην Ξάνθη (21/1, 19.30). Με την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις εδώ και δύο μέρες, θα είναι… υπέρβαση αν καταφέρει και βρεθεί σήμερα (20/1) στην αποστολή για το ματς με την ακριτική ομάδα.

Ο Καρσελά με λίγα λόγια θέλει λίγο χρόνο για να επανέλθει στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που θα του επιτρέψουν να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού. Ίσως χρειαστεί ένα δεκαήμερο.

Έκανε κανονικά το πρόγραμμά του το διάστημα των 45 ημερών που βρισκόταν στο «ψυγείο», όμως, είναι διαφορετικό να προπονείσαι μόνος σου και διαφορετικό με την υπόλοιπη ομάδα…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ