ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιάνουν δουλειά ενόψει τελικού οι Πειραιώτες

Πιάνουν δουλειά ενόψει τελικού οι Πειραιώτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Δευτέρα (2/5) οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη μετά από διήμερο ρεπό, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (30/4), ο Μάρκο Σίλβα άφησε ελεύθερους τους παίκτες του για το Σαββατοκύριακο, δίνοντας τους τις τελευταίες ανάσες πριν τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο (7/5).

Από την Δευτέρα (2/5) ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει ξανά τους "ερυθρόλευκους" στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ.

Με τους Πειραιώτες να έχουν το έξτρα κίνητρο να το πετύχουν απέναντι στην μοναδική ομάδα που κατάφερε φέτος να τους κερδίσει εντός συνόρων.

Ο Σίλβα έχει ήδη κατασκοπεύσει την ΑΕΚ, την είδε και στη ρεβάνς του ημιτελικού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, επομένως η εβδομάδα θα κυλήσει στου Ρέντη με μπόλικη τακτική που θα αφορά την προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" επάνω στις αδυναμίες αλλά και τα προτερήματα της αντιπάλου τους στον τελικό.

Στα θετικά για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, το γεγονός ότι μπαίνοντας ξανά στις προπονήσεις θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Για την ώρα κανείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου και εφόσον δεν υπάρξει απρόοπτο στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Σίλβα θα έχει την ευχέρεια να κάνει τις επιλογές του μέσα από μια πρακτικά πλήρη αποστολή.

Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας, είναι πολύ νωρίς να γίνουν οποιεσδήποτε εκτιμήσεις, ωστόσο παίκτες όπως οι Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Ιντέγε δεν παύουν να είναι φαβορί για το βασικό σχήμα.

"Μάχη" θα γίνει στις θέσεις των ακραίων επιθετικών, ενώ ενδιαφέρον έχει το αν ο Σίλβα θα πάει και στον τελικό με τον Καπίνο (έχει πάρει όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης) ή θα πάει με τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ