ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέρτος ως το 2019

Μπέρτος ως το 2019
Μπέρτος, Ξάνθη INTIME SPORTS

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Μπέρτος, καθώς υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους "ερυθρόλευκους". Θα μείνει στην Ξάνθη μέχρι νεωτέρας.

Στην απόκτηση ενός ακόμη Έλληνα ποδοσφαιριστή προχώρησε στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τον Μανώλη Μπέρτο, που έβαλε την υπογραφή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Το αρχικό πλάνο για τον 26χρονο πλάγιο μπακ είναι να παραμείνει στην Skoda Ξάνθη ως δανεικός και μόνο σε περίπτωση που υπάρξει αποχώρηση παίκτη από την αμυντική γραμμή των Πειραιωτών, να ενσωματωθεί από φέτος στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, με ετήσιες απολαβές 100.000 ευρώ.

Ελαμπντελαουί, Μαζουακού και Σαλίνο είναι οι παίκτες που έχει ενεργούς αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός στις θέσεις των πλάγιων μπακ, ξέχωρα από τους νεαρούς Σάλιακα, Τσίμικα που ήταν βασικοί πέρσι στην Κ-20.

Ούτως ή άλλως στο Λιμάνι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμη πλάγιου αμυντικού που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα και εφόσον προκύψει κάποια αποχώρηση από τους ήδη υπάρχοντες, τότε πέραν της οποιασδήποτε άλλης κίνησης που θα κάνει ο Ολυμπιακός, τότε και ο Μπέρτος θα μπει κανονικά από φέτος στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Η Ξάνθη μετά τον Γούτα, παραχώρησε και τον Μπέρτο στον Ολυμπιακό, αφού έτσι κι αλλιώς ο 26χρονος παίκτης έμενε ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ