ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήγε και για δεύτερο Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός

Πήγε και για δεύτερο Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός

Το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, έπεσε στο τραπέζι την ώρα που έκλεινε η μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης.

Ο Ολυμπιακός έκανε το "μπαμ" του φετινού μεταγραφικού παζαριού στην Ελλάδα, με την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Ξάνθη.

Για τον νεαρό άσος μίλησε στο Sport24.gr ο προπονητής του στους Ακρίτες, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ ενδιαφέρον έχει η συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν αρκετά μπόνους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που συλλέξαμε το deal έκλεισε πολύ γρήγορα. Οι διαπραγματεύσεις είχαν "κολλήσει" για κάποιες μέρες, όμως ο Ολυμπιακός είχε ένα τελευταίο χαρτί να ρίξει στο τραπέζι και το χρησιμοποίησε.

Η συμφωνία λοιπόν έκλεισε σε χρόνο d.t. με αποτέλεσμα ακόμα και ο προπονητής της Ξάνθης να το μάθει αρκετές ώρες αργότερα!

Αργεί να πάει στην "Ιθάκη"

Αυτό που μάθαμε επίσης είναι πως κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη, Οδυσσέα, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Στουργάρδης.

Ο Οδυσσέας (18 ετών) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Γερμανία στη θέση του τερματοφύλακα και γι αυτό ενδιαφέρθηκε έντονα η Άρσεναλ. Τα χρήματα που προσέφερε ωστόσο κρίθηκαν λίγα (1 εκ. ευρώ).

Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γερμανίας, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τους μικρούς της Στουργάρδης.

Ο Ολυμπιακός το έψαξε πάντως για τον νεαρό κίπερ, όμως ο Οδυσσέας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την γερμανική ομάδα και τα χρήματα που απαιτούνται είναι αρκετά.

Η περίπτωση του πάντως δεν έχει κλείσει ακόμα για τον Ολυμπιακό...

Εσείς διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα του προπονητή, την περίπτωση του Σκόνδρα, τα δημοσιεύματα για Τζιμπούρ και Τουρκία και τις φήμες για Μαρτίνεθ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ