ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήγε στην Ιταλία ο Μανιάτης

Πήγε στην Ιταλία ο Μανιάτης
Μανιάτης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης αποφάσισε να πάει στην Ιταλία για να επισκεφθεί τον θεράποντα γιατρό του, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίζονται σήμερα στη Μυτιλήνη και μετά έχουν την χριστουγεννιάτικη άδειά του, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Μανιάτης, βρίσκεται στη Ρώμη από την Παρασκευή (18/12). Ο διεθνής αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, ύστερα από επαφή που είχε με τον προπονητή του, Μάρκο Σίλβα, αποφάσισε να πάει στην Ιταλία για να επισκεφθεί τον θεράποντα γιατρό του, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Βέβαια, επειδή πολλά ακούγονται σχετικά με το μέλλον του και το αν... χωράει στο ρόστερ του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή με την υπεραριθμία στα χαφ, η παρουσία του εκεί μπορεί να σχετίζεται και με συζητήσεις σχετικά με πιθανό δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ