ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέταξε για Αυστρία με Γκουλάν

Πέταξε για Αυστρία με Γκουλάν
INTIME SPORTS

Το πρωί της Παρασκευής αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού με τελικό προορισμό το Αχενκιρχ της Αυστρίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μαζί και ο Νίκολα Γκουλάν που αναμένεται να υπογράψει στους "ερυθρόλευκους".

Αποστολή στην Αυστρία: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για το Αχενκιρχ της Αυστρίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2012/2013.

Παρών στο αεροδρόμιο και ο Νίκολα Γκουλάν που πέταξε και αυτός μαζί τα υπόλοιπα μέλη του "ερυθρόλευκου" τιμ.

Ο 23χρονος Σέρβος έμεινε ελεύθερος από την Κίεβο και αναμένεται να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Προτάθηκε από τους μάνατζερ του Μάρκο Πάντελιτς. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ αλλά μπορεί να παίξει άνετα και στη θέση του αμυντικού μέσου.

Τόσο ο Γκουλάν, όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έφτασαν στο αεροδρόμιο χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Μαζί με την αποστολή αναχώρησε και ο απεσταλμένος του Sport24.gr στην Αυστρία, Παναγιώτης Γκαραγκάνης.

Η πρώτη συγκέντρωση της αποστολής των Πρωταθλητών Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (07.30) και από εκεί με πούλμαν οι Πειραιώτες έφτασαν στο "Ελ. Βενιζέλος".

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν μαζί, εκτός από τους γνωστούς που απουσίασαν είτε λόγω άδειας, είτε λόγω τραυματισμού. Δίπλα τους ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, οι οποίοι επίσης δεν πραγματοποίησαν δηλώσεις.

Η πτήση αναχώρησε στις 20:30 με προορισμό το Μόναχο. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι οδικώς θα ταξιδέψουν στην πόλη Άχενκιρχ της Αυστρίας (930 μέτρων υψόμετρο), η οποία συνορεύει με το γερμανικό έδαφος.

Απόψε στις 19:00 είναι προγραμματισμένη και η πρώτη προπόνηση στο αυστριακό θέρετρο.

Πέταξε για Αυστρία με Γκουλάν
INTIME SPORTS

Το who is who του Γκουλάν

Γεννήθηκε στις 23/3/1989. Άνηκε στην Φιορεντίνα, αλλά την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κιέβο. Οι Ιταλοί, όμως, τον άφησαν ελεύθερο, γιατί αντιμετώπισε κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς.

Η Φιορεντίνα τον απέκτησε από την Παρτιζάν το 2007, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα εκεί, καθώς δόθηκε δανεικός σε τέσσερις ομάδες (Σαμπντόρια, Μόναχο 1860, Έμπολι και Κιέβο)., Υπήρξε και διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του με την K-21.

Ο Σέρβος μπακ (1.83μ) θα περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς έχασε σχεδόν ολόκληρη την περσινή σεζόν με την Κιέβο Βερόνα, λόγω μυικών τραυματισμών στον τετρακέφαλο και στον προσαγωγό. Αν το ιατρικό τιμ κρίνει πως είναι εντάξει, σε συνδυασμό με τις θετικές εισηγήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ, τότε ο Νίκολα Γκουλάν θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ