ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει τον Βερδού

Περιμένει τον Βερδού

Την απάντηση του Βερδού περιμένει ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που πιο εφικτή φαντάζει η περίπτωση του Μιγκέλ Τόρες. Διαβάστε για τις φήμες περί πιθανής πρότασης για τους Λιούμπομιρ Φέισα και Ράφικ Τζεμπούρ.

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού να και τα μέτωπα είναι πολλά. Οι ερυθρόλευκοι κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι αναζητώντας τους παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας και παράλληλα περιμένουν να δουν αν θα δεχθούν προτάσεις για κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Είναι γνωστό πως τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός παλεύει τις περιπτώσεις των Γιοάν Βερδού και Μιγκέλ Τόρες. Για τον Καταλανό μέσο της Εσπανιόλ, οι Πειραιώτες έχουν κάνει μια καλή προσφορά αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό άλλων ισπανικών και αγγλικών συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Πάντως ο Βερδού αναμένεται σύντομα να πάρει την απόφαση του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Από την άλλη, η περίπτωση του Μιγκέλ Τόρες μοιάζει πιο εφικτή. Ο αμυντικός της Χετάφε έχει μιλήσει με τον Μίτσελ και είναι θετικός για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία οπότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Σύμφωνα με τον "Γαύρο", ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Βέλγιο και πιθανότατα να είχε επαφές για μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Ονόματα όπως οι Λεζάρ, Μπουλό και Ιμπού, είναι αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως παίκτες που ίσως ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία πως σύντομα θα φτάσουν στην πειραϊκή ΠΑΕ προτάσεις για την πώληση των Λιούμπομιρ Φέισα και Ράφικ Τζεμπούρ. Για τον Σέρβο μέσο ο μάνατζερ του υποστηρίζει πως έχει ήδη κάτι συγκεκριμένο για τον πελάτη του, ενώ το ενδιαφέρον για τον Αλγερινό διεθνή επιθετικό προέρχεται από Ρωσία και Τουρκία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ