ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει το "si" για Γκρέκο!

Περιμένει το "si" για Γκρέκο!

Μετά τη συμφωνία με τον Λεάντρο Γκρέκο, ο Ολυμπιακός περιμένει με αγωνία την απάντηση της Ρόμα στην πρόταση αγοράς του Ιταλού μέσου. Αυτή αναμένεται την Παρασκευή!

Ο Λεάντρο Γκρέκο δεν συμπεριλήφθηκε στην 23μελή αποστολή της Ρόμα που αναχωρεί την Παρασκευή για της ΗΠΑ (θα μείνει εκεί από τις 20 μέχρι τις 28 Ιουλίου δίνοντας τρία φιλικά στο διάστημα αυτό), απόρροια του γεγονότος πως δεν υπολογίζεται από τον Ζντέκεκ Ζέμαν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως ο 26άχρονος μέσος έχει ουσιαστικά διαβεί την πόρτα της εξόδου από το "Ολίμπικο" και ο Ολυμπιακός έχει αρκετές πιθανότητες να τον δει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Για να γίνει πάντως αυτό θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Ρόμα, με τους διοικούντες των νταμπλούχων Ελλάδας να αναμένουν την τελική απάντηση των "τζαλορόσι" την Παρασκευή.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν στην αγορά του Ιταλού μέσου και όχι στον ετήσιο δανεισμό του.

Ο 26άχρονος χαφ είναι ο εκλεκτός των Πρωταθλητών Ελλάδας για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και στο Λιμάνι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Γκρέκο, ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί στο Champions League με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας.

Πλέον, το μπαλάκι είναι στην κατοχή της Ρόμα, η διοίκηση της οποίας αναμένεται την Παρασκευή (20/7) να απαντήσει οριστικά στην προσφορά του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 26άχρονου ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ