ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρες: "Με πίστεψε ο Μίτσελ"

Πέρες: "Με πίστεψε ο Μίτσελ"
INTIME SPORTS

Ο Ερνάν Πέρες μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

"Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να επιστρέψω γερός από τον τραυματισμό μου. Έπαιξα πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όμως ανήκω στην Βιγιαρεάλ. Αυτοί θα αποφασίσουν το μέλλον μου. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον", είπε αρχικά ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Για τον τραυματισμό του, τόνισε: "Δεν πρέπει να σκύψω το κεφάλι και να τα ρίξω όλα στην τύχη. Θα αντιμετωπίσω την κατάσταση με αισιοδοξία. Ο γιατρός μου είπε πως το γόνατο του είναι καλά. Ήταν ξεκάθαρος ο τραυματισμός μου, οπότε νιώθω καλύτερα.

Δεν με νοιάζει πότε θα επιστρέψω, αλλά να επιστρέψω δυνατός και έτοιμος. Θα μείνει στην Ισπανία και θα δουλέψω αργά-αργά. Ήδη κάνω φυσιοθεραπεία πρωί-απόγευμα με τους γιατρούς".

Για το διάστημα που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, είπε: " Είμαι πολύ χαρούμενος με την παρουσία μου στην Ελλάδα. Από τη μέρα που πήγε ο Μίτσελ με εμπιστεύτηκε και μου συμπεριφέρθηκε άψογα. Πριν δυο μέρες με ρώτησε πως είναι η υγεία μου. Δυστυχώς στάθηκα άτυχος και τραυματίστηκα στο τελευταίο μου ματς στην Ελλάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ