ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάτησε Ελλάδα ο Πίνο

Πάτησε Ελλάδα ο Πίνο

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο βρίσκεται από την Κυριακή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και εφόσον περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Χουάν Πάμπλο Πίνο από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κολομβιανός εξτρέμ ξεπέρασε το πρόβλημα με τη βίζα του και από την Κυριακή (16/9) βρίσκεται στη χώρα μας.

Ουσιαστικά, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και ο παίκτης θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη, σε περίπτωση που περάσει με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ήδη, ο Πίνο πέρασε το πρώτο σκέλος των ιατρικών εξετάσεων από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού με το που ήρθε στη χώρα μας και τη Δευτέρα (17/9) θα περάσει από το δεύτερο κομμάτι.

FOOTBALL - FRENCH CHAMPIONSHIP 2008/2009 - L1 - AS MONACO FC v STADE RENNAIS FC - 18/04/2009 - JOY PINO AFTER HIS GOAL WITH MODESTO (ASM) - PHOTO PHILIPPE LAURENSON / FLASH PRESS
FOOTBALL - FRENCH CHAMPIONSHIP 2008/2009 - L1 - AS MONACO FC v STADE RENNAIS FC - 18/04/2009 - JOY PINO AFTER HIS GOAL WITH MODESTO (ASM) - PHOTO PHILIPPE LAURENSON / FLASH PRESS FLASH PRESS

Άλλοτε συμπαίκτες στη Μονακό ο Χουάν Πάμπλο Πίνο και ο Φρανσουά Μοδέστο

Εάν ο 25άχρονος περάσει με επιτυχία και αυτά τα τεστ, τότε θα κάνει και τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας ώστε να διευθετήσουν οι δύο πλευρές τις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ