ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάτησε Ελλάδα ο Αμπιντάλ

Πάτησε Ελλάδα ο Αμπιντάλ

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ερίκ Αμπιντάλ, το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Κάτοικος Ελλάδας είναι από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος αμυντικός έφτασε στη χώρα μας περίπου στη 01:00 τη νύχτα με πτήση από το Παρίσι προς την Αθήνα και το πρωί αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο ερχομός του στην Ελλάδα συμπίπτει με την έναρξη της προετοιμασίας για τους "ερυθρόλευκους", που το πρωί του Σαββάτου θα περάσουν από εργομετρικά, ενώ τη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πάτησε Ελλάδα ο Αμπιντάλ

Ο Αμπιντάλ έγινε αντιληπτός κατά την άφιξη του από δύο Έλληνες φίλους της Μπαρτσελόνα, εγγεγραμμένους στο επίσημο fan club των "μπλαουγκράνα" στην χώρα μας, που ήταν κατενθουσιασμένοι για την συνάντηση που είχαν με τον Γάλλο σπουδαίο άσο. Φυσικά ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και ευχές στον Αμπιντάλ για την συνέχεια της καριέρας του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ