ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πατάει γκάζι ο Μανιάτης ενόψει Ντόρτμουντ

Πατάει γκάζι ο Μανιάτης ενόψει Ντόρτμουντ
INTIME SPORTS

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μανιάτης και ανεβάζει στροφές ενόψει του ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ. Τα νέα της προπόνησης.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καιρό για ξεκούραση και λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ την Τετάρτη.

Η προπόνηση ξεκίνησε στις 10:30 στου Ρέντη και όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως ο Γιάννης Μανιάτης κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Την Κυριακή λοιπόν ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος που περιλάμβανε αερόβια προπόνηση και στη συνέχεια έκανε ατομικό στο γυμναστήριο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Έλληνας αμυντικός θα είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Γερμανίας, αφού δεν μένουν και πολλές μέρες ακόμα και πρέπει να δούμε στις επόμενες προπονήσεις τι θα γίνει.

Από την άλλη, Φέισα και Γέστε συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, με τον Σέρβο να πιστεύει πως θα προλάβει το ματς της Τετάρτης.

Η επόμενη προπόνηση για τους Πειραιώτες έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ