ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πάρτε θέση για την επίθεση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Συνάντηση των πολιτικών φορέων του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής με ΠΕΦΟ, Θύρα 7, Ερασιτέχνη και βετεράνους προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Πέμπτης (4/5, 19.00) στο "Γ. Καραϊσκάκης" με θέμα τον "πόλεμο" που δέχεται τελευταία ο Ολυμπιακός.

Πρόσκληση σε ανοικτό διάλογο προς τους πολιτικούς φορείς του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής (βουλευτές, πολιτευτές, Δημάρχους, αντιδημάρχους) έχουν στείλει οι τέσσερις “πυλώνες” της ολυμπιακής “οικογένειας” (ΠΕΦΟ, Θύρα 7, Ερασιτέχνης και βετεράνοι) για το απόγευμα της Πέμπτης (19.00) στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Βασικό θέμα συζήτησης είναι ο “πόλεμος” που οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι δέχεται η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Σκοπός της συζήτησης είναι να ανταλλαγούν σκέψεις και απόψεις αναφορικά με τα συμβάντα του τελευταίου διαστήματος, αλλά και οι αντιδράσεις που εισπράττουν οι πολιτικοί φορείς από τον κόσμο.

Με άλλα λόγια, στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι την ώρα της “μάχης” οφείλουν και οι πολιτικοί φορείς της περιοχής να αναλάβουν δράση, καθώς - όπως εκτιμούν - το όλο σκηνικό έχει βγει από το... γήπεδο και παίζεται πλέον σε άλλα επίπεδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ