ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσίασε τον "Τσόρι" Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός

Παρουσίασε τον "Τσόρι" Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο "Τσόρι" Ντομίνγκες τόνισε στην παρουσίασή του πως επέλεξε τον Ολυμπιακό γιατί θέλει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά. Τη φανέλα του Τοροσίδη (Νο 35) πήρε ο Αργεντίνος.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ακόμα μια φορά θέλω να πω πως είμαι ευτυχισμένος και ένα επιπλέον κίνητρο είναι πως θα φορώ τα ίδια χρώματα με τις προηγούμενες ομάδες μου για να δώσω το κάτι παραπάνω και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι", ήταν τα πρώτα λόγια του Αλεχάντρο Ντομίνγκες κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό, με τον πρώην άσο της Ράγιο Βαγεκάνο να τονίζει στη συνέχεια:

"Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί ξέρω πως πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία, που παίζει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ, να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο.

Δείτε το live της παρουσίασης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή. Θέλω να τους επιστρέψω αυτήν την αγάπη με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο.

Παρουσίασε τον "Τσόρι" Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για εκείνον, όπως από την Μάλαγα και τον ΠΑΟΚ, απάντησε: "Δεν ήταν μόνο αυτή η πρόταση. Δέχτηκα κι άλλες προτάσεις. Από την αρχή ήθελα Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα, παλεύει πάντα για τις πρώτες θέσεις και αυτό είναι που μου αρέσει.

Να διεκδικώ πάντα τις πρώτες θέσεις. Και η Μάλαγα ενδιαφέρθηκε για εμένα, και ο ΠΑΟΚ, αλλά είχα και διάφορες άλλες προσφορές.

Καμία στιγμή δεν είχα αμφιβολία να έρθω στον Ολυμπιακό. Τον προτίμησα κυρίως για αυτό που εκπροσωπεί η ιστορία του. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω στον Ολυμπιακό".

Παρουσίασε τον "Τσόρι" Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Όσον αφορά στην παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδας, ο 32χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε: "Μου άρεσε πάρα πολύ που με ήθελε ο προπονητής και ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που ήρθα.

Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά από το κέντρο, αλλά είμαι στη διάθεση του προπονητή μου να αγωνιστώ όπου εκείνος κρίνει ότι είναι καλύτερα".

Ερωτηθείς τέλος για το αν αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο εντός γηπέδου αλλά και μέσα στα αποδυτήρια των "ερυθρολεύκων", δήλωσε:

"Πρέπει να ξεκινήσω ταπεινά και να συνεργαστώ με τους συμπαίκτες μου. Το αν θα αποκτήσω ηγετικό ρόλο θα το δούμε αργότερα, μετά από σκληρή δουλειά. Σκοπός είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι μαζί".

Παρουσίασε τον "Τσόρι" Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής του, ο Ντομίνγκες πήρε τη φανέλα με το Νο 35 που φορούσε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ο Βασίλης Τοροσίδης και φωτογραφήθηκε με αυτήν, λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Να σημειωθεί πως στην παρουσίαση του παίκτη βρέθηκαν (πέρα φυσικά από τη μεταφράστρια του Ολυμπιακού) από πλευράς διοίκησης οι Κώστας Καραπαπάς, Γιάννης Βρέντζος και Πιερ Ισά.

Αρχικά, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε τις συστάσεις για τον Ντομίνγκες αναφέροντας το ποδοσφαιρικό παρελθόν του ενώ κατόπιν πήρε το λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, που είπε:

Παρουσίασε τον "Τσόρι" Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

"Είναι πολύ σημαντικό που ένας ποδοσφαιριστής με την καριέρα του Τσόρι επιλέγει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό.

Ό,τι χρειάζεται, έχει γίνει και θα γίνει. Δεν μπορεί κάθε μέρα να παρουσιάζονται καινούρια ονόματα".

Η φωτογράφιση του Ντομίνγκες στο "Καραϊσκάκης:


Ο Ντομίνγκες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ