ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρελθόν και ο Σαβιόλα!

Παρελθόν και ο Σαβιόλα!
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα ξανασμίξει με τον Ράφα Μάρκες, καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Βερόνα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας του με τα ερυθρόλευκα, ο Χαβιέρ Σαβιόλα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό στην... εκπνοή της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αργεντίνος επιθετικός, με πλούσια καριέρα και θητεία σε συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, αποχαιρετά τους Πειραιώτες μετά από 35 εμφανίσεις με 14 γκολ και 5 ασίστ, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της Super League την περασμένη σεζόν.

Ο Σαβιόλα δεν βρισκόταν στις βασικές επιλογές του Μίτσελ και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Ιταλίας. Συγκεκριμένα θα αγωνίζεται στην Βερόνα, όπου θα ξανασμίξει με τον Ράφα Μάρκες με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μεξικανός στόπερ μάλιστα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του "κούνελου" να προτιμήσει την Βερόνα ως τον επο΄μενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 33χρονος Αργεντίνος θα μεταβεί στην Ιταλία τις επόμενες ώρες και από την Τρίτη (2/9) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας, εκεί όπου θα συναντήσει τους Έλληνες Μόρα, Χριστοδουλόπουλο και Ταχτσίδη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Χαβιέρ Σαβιόλα, με τον παίκτη να ευχαριστεί τον κόσμο, τους συμπαίκτες του και την διοίκηση για την παρουσία του στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Με δήλωσή του ο Αργεντινός επιθετικός επεσήμανε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που περάσαμε μαζί, το διάστημα που ήμουν εδώ στον Ολυμπιακό. Τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειχνε πάντα! Είμαι ευγνώμων προς τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για το γεγονός ότι μπόρεσα να περάσω τόσο όμορφες στιγμές εδώ στον Ολυμπιακό".

Το tweet της Βερόνα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ